Colegio EPI

Pa forma profesionalismo y personalidad

Home

Het Colegio EPI is het middelbaar beroepsonderwijs op Aruba, ontstaan in augustus 1997 na een fusie van vier scholen. Deze scholen bieden onderwijs op niveau 3 en 4 en zijn de volgende units: Unit Salubridad & Servicio, Unit Economia, Unit Hospitality & Tourism (Engels) en Unit Ciencia & Tecnologia. In totaal kan je kiezen uit 12 reguliere opleidingen namelijk: Apothekersassistent, Verpleegkunde, Verzorging, Welzijn, Administratie, Secretariaat, Hospitality Management, Culinary Arts, Certified Cook, Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Colegio EPI is een innovatieve organisatie op het gebied van onderwijs en facilitering. In de laatste 10 jaar is volop gebouwd aan het complex te Seroe Blanco. Het complex beschikt nu over theorie/instructie ruimten voor algemeen gebruik alsmede specifiek vakgerichte praktijk- en practicum ruimten per opleiding. Als serviceverlening biedt het complex tevens een Open Leer Centrum, een Auditorium, een Food Court en kantoren en vergaderruimten voor zowel de studenten als het personeel.

Het Open Leer Centrum zal het eerste in zijn soort zijn op Aruba met als doel het creeren van een boeiende studentvriendelijke en zelfstandige leeromgeving, en het promoten van E-Learning ter verhoging van de arbeidsmarktrelevantie en van het leerrendement.