Colegio EPI

Pa forma profesionalismo y personalidad

Nieuws

Self-service password reset

by
webmaster

Best email gebruiker van Colegio EPI Aruba

Per 1 oktober 2017 zal Colegio EPI een nieuwe procedure introduceren i.v.m. het opnieuw instellen van je wachtwoord van je school email account. Deze procedure is geldig voor alle @epiaruba.com (personeel) en @my.epiaruba.com (studenten) email accounts.

De “self-service password reset” is een web-portaal, die je 24×7 kan gebruiken om zelf je wachtwoord te veranderen vanaf welke computer dan ook, zonder tussenkomst van de ICT afdeling.

Om gebruik van de “self-service password reset” te maken, moet je eerst  de setup voor de password recovery in je email aanpassen.  Je kan een van de volgende twee(2) opties gebruiken.

  1. Alternate email account (Prive/personal email account)
  2. Mobile phone. (SMS enabled)

Voor de gebruikers die de password recovery setup al hebben aangepast, is geen verdere handeling nodig.  Voor degenen die de password recovery setting voor 1 oktober 2017 willen aanpassen, voer de volgende handelingen uit:

  • Eenmaal ingelogd in je email account, kies Settings
  • Kies Office 365 (rechts onderaan)
  • Kies Security & Privacy
  • Kies Contact preferences

Email accounts die voor 1 oktober de password recovery setting niet hebben aangepast, worden bij het inloggen na 1 oktober gevraagd om hun setting aan te passen.

Heb je eenmaal je password recovery setting ingevoerd, dan kan je op elk moment je wachtwoord aanpassen door naar   https://passwordreset.microsoftonline.com/  te gaan en de verschillende vragen te beantwoorden.

Na 1 oktober 2017 kan je nog steeds bij de ICT afdeling aankloppen om je de wachtwoord van je email te veranderen.  Let wel  dat we niet kunnen garanderen dat je meteen geholpen zult worden, door  andere ICT  prioriteiten.   Het aanmaken van nieuwe account en het opnieuw instellen van emails naar hun originele toegang zullen conform bestaande regels voortgezet worden.

Bij eventuele vragen en/of opmerkingen neem contact met de ICT Afdeling, toestelnr. 714

Voor meer informatie ga op http://www.epiaruba.com/nieuws/